Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΤΙΦΑΔΟΥ (THE SECRETS OF THE PARFECT STEW))

Θέλοντας να μαγειρέψω κουνέλι στιφάδο ,ένα κλασσικό χειμωνιάτικο φαγητό μετά από έρευνα ακολούθησα καταλεπτώς τις οδηγίες εδώ: https://faghta-giagias.blogspot.com/2012/06/blog-post_15.html με εξαιρετικά αποτελέσματα. Εξηγεί με λεπτομέρειες τι πρέπει να προσέξουμε για την πλήεη επιτυχία του φαγητού. Παραλείπωντας το στάδιο της μαρινάδας μπορείτε να μαγειρέψετε μοσχάρι στιφάδο αντί για κουνέλι.
Wanting to cook rabbit stew, a classic winter food after a survey followed the instructions here:
https://faghta-giagias.blogspot.com/2012/06/blog-post_15.html with excellent results. It explains in detail what to watch for the success of the food. By omitting the stage of the marinade you can cook veal stew rather than rabbit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger