Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

ΚΙΤΡΟ,ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ (CITROUS, CONFITURE)

Βρίσκοντας μερικά μεγάλα κίτρα σκέφτηκα να φτιάξω γλυκό του κουταλιού μετον τρόπο που γίνονται σχεδόν όλα τα εσπεριδοειδή. Έχει την πιο χοντρή φλούδα απ΄όλα τυλίγεται εύκολα ρουλέ, αλλά και κομμένο σε μικρά κομματάκια  μπορεί να χρησιμοποιεηθεί σε πουτίγκες & κέικ όπως η σταφίδα. Εδώ: https://www.cretangastronomy.gr/2017/11/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AF%CF%84%CF%81%CE%BF μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για την κατασκευή του.
Finding some big citras I thought I'd make a spoon sweet in the way that almost all of the citrus fruits are made. It has the thickest peel, easy to roll roule but also cut into small pieces can be used in puddings & cakes like raisins.
Here: /https://www.cretangastronomy.gr/2017/11/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AF%CF%84%CF%81%CE%BF/  μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για την κατασκευή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου