Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

ΣΗΚΩΤΙ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟ (RABBIT LIVER FRY)


Έχοντας να μαγειρέψω ένα ολόκληρο κουνέλι, μαγείρεψα το σηκώτι του με τον εξής τρόπο:
(Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να μαγειρέψετε & σηκώτι αρνιού).
Κατ΄αρχάς πλένουμε το σηκώτι & το κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς & το αλευρώνουμε. 
Είναι εξαιρετικός μεζές & συνδυασμένο με ένα πιλάφι στραγγιστό & ζεματισμένο με ρύζι μπσμάτι & πράσινη σαλάτα αποτελεί ένα πλήρες γεύμα.
Having cooked an entire rabbit, I cooked his liver in the following way:
(This way you can cook & lamb liver).
At first we wash the liver & cut it into a bite size cut & fry it. In a little oil, we cook grated onion, and after sautéting, we boil the fire, add the floured liver, turn it off with cognac or tsipouro without anise and just a little garlic, mustard, a little lemon juice & a lot of oregano. A little baking on a strong fire & salt at the end.
It is excellent meze & combined with a pilaf strained & baked with basmati rice & green salad is a complete meal.

5 σχόλια:

  1. Φαίνεται πεντανόστιμο
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μπορείς να κάνεις και με αρνίσιο σηκώτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I see your blog daily, it is crispy to study.
    Your blog is very useful for me & i like so much...
    Thanks for sharing the good information!
    หนังผจญภัย

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για όλες τις προσπάθειές σας που έχετε θέσει σε αυτό, Είναι πολύ ενδιαφέρον Blog ...
    Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που αισθάνονται την ίδια ικανοποίηση που διαβάζω αυτό το άρθρο!
    Ελπίζω να συνεχίσετε να έχετε τέτοια άρθρα για να τα μοιραστείτε με όλους!
    หนังอาชญากรรม

    ΑπάντησηΔιαγραφή