Έχοντας φύλλα και τριμμένη κολοκύθα, σκέφτηκα ότι θα έκανα μικρά μακρόστενα πιτάκια με γέμιση επηρεασμένη από τη συνταγή του Άκη Περετζίκη εδώ:
https://akispetretzikis.com/el/categories/almyres-pites-tartes/kolokythopita-me-feta-kai-valsamiko χωρίς να την τηρήσω πιστά.
Τσιγάρισα σε λίγο λάδι τριμμένο κρεμμύδι & λίγη ψιλοκμμένη πιπεριά, προσέθεσα φρέσκο θυμάρι & την τριμμένη κίτρινη κολοκύθα να πιει τα υγράτης .Έρριξα λίγο γλυκό τραχανά & όταν κρύωσε το μείγμα τριμμένη φέτα & κασέρι & ένα αυγό χυπημένο. Χώρισα κάθε φύλλο κρούστας σε τέσσερις λωρίδες, λάδωσα την κάθε μια & έβαλα σε κάθε μιά μια κουταλιά γέμιση & την τύλιξα σε μακρόστενα πιτάκια .Αφού τρύπησα το κάθε πιτάκι με πηρούνι, τα έψησα σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
Having a crust of leaves and a grated pumpkin, I thought I would make wrapped dough pies with stuffing influenced by the recipe of Akis Petrentzikis here: https://akispetretzikis.com/el/categories/almyres-pites-tartes/kolokythopita-me-feta-kai-valsamiko
I cooked in a little oil of grated onion and some finely chopped pepper, I added fresh thyme and the grated yellow pumpkin to drink the liquor. I saw a little sweet trachana & when the mixture of crushed feta & kasser and an egg sank. I put each sheet of crust in four strips, I laundered each one & I put on each one tablespoon of stuffing & wrapped it in lemon pies. After I dicked each fork with a fork, I cooked them in a medium oven for 20 minutes.
https://akispetretzikis.com/el/categories/almyres-pites-tartes/kolokythopita-me-feta-kai-valsamiko χωρίς να την τηρήσω πιστά.
Τσιγάρισα σε λίγο λάδι τριμμένο κρεμμύδι & λίγη ψιλοκμμένη πιπεριά, προσέθεσα φρέσκο θυμάρι & την τριμμένη κίτρινη κολοκύθα να πιει τα υγράτης .Έρριξα λίγο γλυκό τραχανά & όταν κρύωσε το μείγμα τριμμένη φέτα & κασέρι & ένα αυγό χυπημένο. Χώρισα κάθε φύλλο κρούστας σε τέσσερις λωρίδες, λάδωσα την κάθε μια & έβαλα σε κάθε μιά μια κουταλιά γέμιση & την τύλιξα σε μακρόστενα πιτάκια .Αφού τρύπησα το κάθε πιτάκι με πηρούνι, τα έψησα σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
Having a crust of leaves and a grated pumpkin, I thought I would make wrapped dough pies with stuffing influenced by the recipe of Akis Petrentzikis here: https://akispetretzikis.com/el/categories/almyres-pites-tartes/kolokythopita-me-feta-kai-valsamiko
I cooked in a little oil of grated onion and some finely chopped pepper, I added fresh thyme and the grated yellow pumpkin to drink the liquor. I saw a little sweet trachana & when the mixture of crushed feta & kasser and an egg sank. I put each sheet of crust in four strips, I laundered each one & I put on each one tablespoon of stuffing & wrapped it in lemon pies. After I dicked each fork with a fork, I cooked them in a medium oven for 20 minutes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου