Μικρά ταρτάκια για κέρασμα μαζί με καφέ.
Υλικά για τη ζύμη:225 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 g ζάχαρη 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ Λίγη εσσάνς πικραμύγδαλου 1 αυγό 50 g μαργαρίνη. Ζυμώνουμε στον αρτοπαρασκευαστή, απλώνουμε λεπτό φύλλο ανάμεσα από δύο αντικαλλητικά χαρτιά. ΒΚόβουμε κύκλους με κοπυ πατ και στους τοποθετούμε σε μικρές σιλικονούχες φόρμες. Σε κάθε ταρτάκι βάζουμε ένα κουταλάκι μαρμελάδα κατά προτίμηση κορόμηλο, τριμμένο αμύγδαλο και καστανή ζάχαρη και λιγο λιωμένο βουτύρου. Ψήσιμο σε μέτριο φούρνο 35 λεπτά.Small tarts for a treat with coffee.
Ingredients for the dough: 225 g all-purpose flour
50 g of sugar
1 teaspoon of baking powder
A little bit of bitter almond essence
1 egg
50 g of margarine. Knead in the bread maker, spread a thin sheet between two replacement papers. BCut circles with a cookie cutter and place them in small silicone molds. In each tart, put a spoonful of marmalade, preferably koromoli, grated almonds and brown sugar and a little melted butter. Bake in moderate oven 35 minutes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου