Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (BAKED ANCHOK)


 Αφού κόψτα κεφάλια και τραβείξτε τη ραχοκακκαλιά και την αφαιρέσετε ,τοποθετείστε με τον εικονιζόμενο τρόπο στο τσψί γαύρο. Προαιρετικά προσθέστε ψιλοκομμένη πιπεριά. Μελάδι, αλάτι ,πιπέρι και ρίγανη τα ψήνετε 20 λεπτά στο φούρνο. Εύκολο και νόστιμο!

After cutting off the heads and pulling the backbone and removing it, place as shown on the anchovy. Optionally add chopped pepper. Oil, salt, pepper and oregano, bake for 20 minutes in the oven. Easy and delicious!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger