Έχοντας πολλά μεγάλα φύλλα από σέσουλα(παζιά τα λέμε στα Τρίκαλα(, σκέφτηκα να τα χρησιμοποιήσω αντικαθιστώντας τα φύλλα λάχανου στους ντολμάδες.
Κόψτε τα κοτσάνια και στρώστε τα στον πάτο της κατσαρόλας. Βυθίστε τα φύλλα σε νερό που βράζει ελάχιστα αφαιρέστε τα και απλώστε τα σε σουρωτήρι για να μην κολλούν μεταξύ τους, Μετά διαχειριστείτε τα όπως τα φύλλα λάχανου στους λαχανοντολμάδες.
Having a lot of large leaves from a scoop (pazi see you in Trikala), I thought of using them replacing the cabbage leaves in the dolmades.
Cut the stalks and lay them in the bottom of the pot. Immerse the leaves in slightly boiling water, remove them and spread them in a colander so they don't stick together, then treat them like the cabbage leaves in the cabbage rolls.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου