Αυτό το video: https://www.youtube.com/watch?v=OnI0GbZ1zSE με καθοδήγησα πως να φορμάρω αυτά τα ατομικά ψωμάκια σε σχήμα βαρκούλας.
Για τη ζύη που την έκανα στον αρτοπαρασκευαστή θέτοντας τα κάτωθι υλικά και επιλέγοντας ζύμωμω και φούσκωμα. # κούπες αλεύρι, το ασπράδι ενός αυγού ,τρεις κουταλιές βούτυρο, μισό κουταλάκι αλάτι, μισή κούπα γάλα μισή κούπα νερό μισό κουτλάκι ζάχαρη ,δύο κουταλάκια μαγι΄. Αφού η ζύμη φουσκώσει την πλάθουμε όπως μας καθοδηγεί και αφού δουσκώσουν ξανά την αλείφουμε μα χτυπημένο κρόκο αυγού και σμίζουμε το βαθούλωμα με ψιλοκομμένο ζαμπόν και τριμμένα κίτρινα τυριά. Ψήσιμο στους 180ο για 25 λεπτά.
This video: https://www.youtube.com/watch?v=OnI0GbZ1zSE guided me on how to shape these individual boat shaped buns.
For the dough I made it in the bread maker by putting the following ingredients and selecting knead and rise. # cups of flour, the white of one egg, three spoons of butter, half a spoon of salt, half a cup of milk, half a cup of water, half a spoon of sugar, two spoons of yeast. After the dough has risen, shape it as instructed and after it has risen again, brush it with beaten egg yolk and fill the indentation with chopped ham and grated yellow cheeses. Bake at 180 degrees for 25 minutes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου