Κυδώνια υπάρχουν δύο ειδών. Τα ξυλοκύδωνα & τα ψωμοκύδωνα. Τα πρώτα είναι κατάλληλα για το γλυκό του κουταλιού κυδώνι (τριφτό) & τα δεύτερα για ψητά και μαγειρευτά. Όποια από αυτά βρείτε μπορείτε να τα ψήσετε στη γάστρα.Ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες εδώ: https://www.netrino.gr/blog-post.php?bp_id=1558 μπορείτε να τα ψήσετε & να τα σερβίρετε με χτυπημένη κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι & πασπαλίζοντας με χοντροκομμένο αμύγδαλο.
There are two types of quinces. The woodworms & the breadfruit. The former are suitable for the sweet quince (grater) & the latter for grilled and cooked. Whichever of them you find you can bake them in the hull. Following the basic instructions here: https://www.netrino.gr/blog-post.php?bp_id=1558 you can bake them & serve them with whipped cream or yogurt & sprinkling with coarsely chopped almond.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου