Φτιάχνοντας φύλλο για πίτα ζυμωμένο στον αρτοπαρασκευαστή ακολούθησα τις οδηγίες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=8BOVnRG3HMM . Ένας βασικός κανόνας για σωστές ζύμες είναι η αναλογία στερεών - υγρών 3/1. Κατόπιν έκανα μικρά πιτάκια χρησιμοποιώντας για γέμιση ψιλοκομμένο ζαμπόν γαλοπούλας & τριμμένο κασέρι. Τα τηγάνισα σε ηλιέλαιο. έγιναν τραγανά & ανάλαφρα.
Making a pie sheet kneaded in the baker I followed the instructions here: https://www.youtube.com/watch?v=8BOVnRG3HMM. A basic rule for correct doughs is the ratio of solids - liquids 3/1. Then I made small pies using for chopping chopped turkey ham & grated cheese. I fried them in sunflower oil. they became crunchy & light.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου