Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

ΜΙΚΡΑ ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ (SMALL CAKE WITH MANDARIN)


Για να γίνουν αυτά τα μικρά κέικ χρειάστηκαν πολύ μικρά μανταρίνια χωρίς κουκούτσια. Αφού τα ξεφλούδισα τοποθέτησα σε φόρμες σιλικόνης για μάφφινς ένα μανταρίνι έφτιαξα νια ζύμη για κέικ χτυπώντας τρία αυγά, 180 γραμ. ζάχαρη, 60 ml ηλιέλαιο, 100ml χυμό μανταρινιού, 180 γραμ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του, 25 γραμ. τριμμένο αμύγδαλο, ξύσμα μανταρινιού. Γεμίζουμε τις φόρμες με το μείγμα & ψήνουμε σε μέτριο φούρνο περίπου 30 λεπτά. Αφού κρυώσουν τα βγάζουμε από τις φόρμες  & τα γαρνίρουμε με γλάσο σοκολάτας & χοντροκομμένο αμύγδαλο.
To make these little cakes, they needed very small puddings. After peeling them, I placed a tangerine in silicone molds and made a tangerine dough for the cake, striking three eggs, 180 g sugar, 60 ml sunflower oil, 100 ml tangerine juice, 180 g flour, 25 teaspoon flour almond, mandarin zest.  Fill forms with the mixture and bake in medium oven for about 30 minutes. Airing, remove from the molds and garnish with chocolate icing and chopped almonds.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger