Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

ΝΤΟΝΑΤΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (DONATS IN OVEN)

Ακολουθώντας αυτή τη συνταγή μπορούμε πανεύκολα να κάνουμε Ντόνατς στο φούρνο.
Yλικά:
1 κούπα χλιαρό γάλα
1 φακελλάκι μαγιά
1 αβγό
450γρ. αλεύρι
5 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση:
Χτυπάτε με έναν αναδευτήρα τα υλικά να γίνουν ζύμη και προσθέτετε το βούτυρο στο τέλος.
Αφήνετε στην άκρη τη ζύμη να φουσκώσει για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια την κόβετε σε μικρά κομμάτια, σε ίσα μεγέθη. Με το χέρι κάνετε κάθε κομματάκι, μπαλάκι το ανοίγετε και βάζετε μέσα πραλίνα ή μαρμελάδα. Τα κλείνετε σαν πουγκί και τα βάζετε σε ταψί όπου έχετε στρώσει λαδόκολλα με το κλείσιμο από κάτω. Τα αφήνετε στην άκρη για μισή ώρα να φουσκώσουν. Ψήνετε περίπου 20 λεπτά, στους 180 βαθμούς. Όταν βγουν αλείφετε με λίγο βούτυρο λιωμένο να γυαλίσουν και πασπαλίζετε ζάχαρη άχνη.
Εγώ ζύμωσα τη ζύμη στον αρτοπαρασκευαστή επιλέγοντας το πρόγραμμα μόνο ζύμωμα.
Η δόση μπορεί να δώσει 24 μικρά ή 16 μέτρια ντόνατς. Ψήνωντας τα ντόνατ σε θήκες από σιλικόνη για μάφινς με το φούσκωμα παίρνουν σχήμα μανιταριών πορτομπέλο!!!!!!!
.Following this recipe we can easily make Donuts in the oven.

Material:
1 κούπα χλιαρό γάλα
1 φακελλάκι μαγιά
1 αβγό
450γρ. αλεύρι
5 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση:
Beat with a mixer the ingredients to make the dough and add the butter at the end. Leave aside to rise for about an hour and then cut into small pieces, in equal sizes. Manually make each piece, the ball open and put into nougat or jam. The closing like pouch and place them in a pan where you pave parchment closing underneath. Allow them to rise for half an hour. Bake for about 20 minutes at 180 degrees. When they come out, spread with a little butter melted and sprinkle with powdered sugar.
I kneaded the dough to the baker by selecting the program only kneading.

The dose can give 24 small or 16 moderate donuts. Roasting donuts in silicone muffin pouches with inflatable mushroom shaped pouches !!!!!!



!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger