Αυτός ο σοκολατένιος κορμός γίνεται πανεύκολα ακολουθώντας την συνταγή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=jWD0EB-0UVs
Εγώ το φορμάρισα σε φόρμα σε σχήμα κοτσίδας για να έχει ανώμαλη επιφάνεια που να μιμείται τον κορμό δέντρου. Αφού έβγαλα τη ζελατίνα τον κάλυψα με γλάσο σοκολάτας & με πιρούνι τράβηξα διάφορες γραμμές που να μιμείται τον κορμό ξύλου & τον στόλισα με χοντροκομμένο αμύγδαλο & χριστουγεννιάτικα στολίδια εμπνευσμένη από το γαλλικό πρωτοχρονιάτικο γλυκό "buche de Noel".
This chocolate trunk makes it easy to follow the recipe here: https://www.youtube.com/watch?v=jWD0EB-0UVs
I molded it into a plaid shape to have an uneven surface that mimics the tree trunk. After removing the jelly I covered it with chocolate glaze & with a fork I drew several lines to mimic the trunk of wood & adorn it with chopped almonds & with Christmas ornaments inspired by the French New Year sweet "buche de Noel".
Εγώ το φορμάρισα σε φόρμα σε σχήμα κοτσίδας για να έχει ανώμαλη επιφάνεια που να μιμείται τον κορμό δέντρου. Αφού έβγαλα τη ζελατίνα τον κάλυψα με γλάσο σοκολάτας & με πιρούνι τράβηξα διάφορες γραμμές που να μιμείται τον κορμό ξύλου & τον στόλισα με χοντροκομμένο αμύγδαλο & χριστουγεννιάτικα στολίδια εμπνευσμένη από το γαλλικό πρωτοχρονιάτικο γλυκό "buche de Noel".
This chocolate trunk makes it easy to follow the recipe here: https://www.youtube.com/watch?v=jWD0EB-0UVs
I molded it into a plaid shape to have an uneven surface that mimics the tree trunk. After removing the jelly I covered it with chocolate glaze & with a fork I drew several lines to mimic the trunk of wood & adorn it with chopped almonds & with Christmas ornaments inspired by the French New Year sweet "buche de Noel".
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου