Ένας ελαφρύς τρόπος μαγειρέματος ψαριού με ελάχιστο λάδι, που με τον τρόπο αυτό φεύγει η έντονη μυρωδιά ψαριού.
Τρίβουμε σε ψιλό τρίφτη ένα μικρό κρεμμύδι. προσθέτουμε μια κουταλιά μουστάρδα & μια κουταλιά κέτσαπ & γεμίζουμε με το μείγμα αυτό την κοιλιά των ψαριών. Τοποθετούμε τα ψάρια σε γάστρα αφού τα αλείψουμε με ελαιόλαδο & τα πασπαλίσουμε με αλάτι & πιπέρι. Ψήσιμο μισή ώρα σε μέτριο φούρνο. Με μερικές φέτες λεμονιού & συνοδεία πράσινης σαλάτας αποτελούν ένα πλήρες γεύμα.
A light fish cooking method with minimal oil, which thus leaves the strong fish smell.
Grated a small onion in a fine grater. add a tablespoon of mustard & a spoon of ketchup & stuff with this fish belly mixture. Place the fish in a hat after they are sprinkled with olive oil & sprinkle with salt & pepper. Baking half an hour in a moderate oven. With a few slices of lemon & green salad accompaniment they are a complete meal.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου