Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΜΑΦΙΝ (MUFFINS WITH SYRUP)

Αυτά τα μικρά κέικ έγιναν ως εξής:
Βάζουμε σε ένα μπολ τρία αυγά και 150 γραμ. ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγα λεπτά μέχρι να ενωθούν. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε 150 ml γάλα και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε 300 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και όταν έχουμε ανακατέψει καλά μοιράζουμε τη ζύμη σε ειδικές φόρμες για muffins από σιλικόνη. Δεν τις γεμίζουμε μέχρι πάνω γιατί η ζύμη θα φουσκώσει. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα  σιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι & τα βγάζουμε από τις φόρμες όταν το έχουν απορροφήσει.
These small cakes were as follows:
Put in a bowl three eggs and 150 grams of sugar and beat them for a few minutes until they join. At this point add 150 ml of milk and lemon zest and stir. Then add 300 g of flour that flourishes on its own, and when mixed well we divide the dough into special molds for silicone muffins. We do not fill them up because the dough will swell. Bake in the oven at 180 degrees for 15 minutes. When they cool, they are syrup with hot syrup & we remove them from the molds when they have absorbed it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger