Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

ΣΤΡΙΦΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ (ROLLING PUMKIN PIES)


Αυτά τα ατομικά πιτάκια έγιναν ως εξής: Πρώτα έγινε η ζύμη από 2 κούπες αλεύρι ,3/4 της κούπας νερό 1 κουταλιά λάδι ,μισή κουταλιά ξύδι, 1 κουτ. του γλυκού μπαίκιν πάουντερ, μισό κουτ. του γλυκού αλάτι. κάνουμε με όλα αυτά μια ζύμη που την ανοίγουμε με τον πλάστη σε τρία μεγάλα φύλλα. Για τη γέμιση δεν υπάρχει ακριβής αναλογία, είναι ένα μείγμα από κολοκύθα κίτρινη τριμμένη στο μούλτι ,τριμμένη φέτα & ανθότυρο & δύο αυγά. Μοιράζουμε τη γέμιση σε τρία μέη λαδώνουμε το κάθε φύλλο & το στρίβουμε σε ρολό. Κάθε φύλλο μας δίνει πέντε πιτάκια. Ψήσιμο μισή ώρα σε μέτριο φούρνο.
These individual dips were made as follows: First, the dough was made of 2 cups of flour, 3/4 of water 1 tablespoon of oil, 1 tablespoon of vinegar, 1 tsp. of the sweet bakin sweater, half a dozen. of sweet salt. we do all these with a dough that we open it with the rolling pin on three large sheets. For the filling there is no exact proportion, it is a mixture of yellow pumpkin grated in the moulti, grated feta & anthotyro & two eggs. We divide the filling into three ounces, grease each sheet & turn it into a roll. Each card gives us five pies. Baking half an hour in a moderate oven.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου