Μια εύκολη χειμωνιάτικη πίτα είναι αυτή:
πρώτα προετοιμάζεται τη γέμιση που αποτελείται από ψιλοκομμένο, τσιγαρισμένο πάσασο, τριμμένο τυρί φέτα , ένα-δυο αυγά χτυπημένα & λίγο τραχανά για απορροφά τα υγρά.
Ζυμώνουμε φύλλο για πίτα ως συνήθως αλλά πλάθουμε δύο ή τρία μεγάλα φύλλα λαδώνουμε το κάθε φύλλο, βάζουμε τη γέμιση στα περιθώρια & γυρίζουμε ρολό προς τα μέσα με τον τρόπο που κάνουν ρολό τις πίτες στα σλαβόφωνα κράτη που μπορείτε να δείτε στο video αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=_m3-snrDypU
Τοποθετείστε τα ρολά σε ταψί γύρω-γύρω σαν σαλιγκάρι. Ψήσιμο σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
An easy winter pie is this:
First is prepared the filling consisting of chopped, chopped leaks grated feta cheese, a couple of eggs whipped & a little trachas for absorbing liquids.
Knead pie pie as usual, but create two or three large leaves, grease each sheet, put the filling in the margins, and roll the roll inward in the way that rolls the pies in the Slavonic nations you can see in this video:https://www.youtube.com/watch?v=_m3-snrDypU Place the rolls in a baking pan around like a snail. Bake in a moderate oven.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου