Παρατηρώντας τις οδηγίες εδώ: https://yummyeasycooking.blogspot.com/2018/12/super-soft-and-fluffy-yogurt-milk-bread.html & ακολουθώντας τις οδηγίες του video: https://www.youtube.com/watch?v=QRlPecNOL9o8 . έφτιαξα αυτά τα ψωμάκια μπουκίτσες ζυμώνοντας τα στον αρτοπαρασκευαστή & ψήνοντας τα στο φούρνο.•
(Α)
120g-140g, 1/2 φλιτζάνι, ζεστό γάλα •
25g, 2 κουταλιές της σούπας ψωμί αλεύρι
(Α)
120g-140g, 1/2 φλιτζάνι, ζεστό γάλα •
25g, 2 κουταλιές της σούπας ψωμί αλεύρι
(B)
• 70γρ., 7 κ.σ. κρύο γάλα
• 60γρ., 2 κ.σ. γλυκά γιαούρτι
• 1 χυλό αυγού
• 30γρ., 3 κ.σ. ζάχαρη
• 5γρ., 1 κουταλάκι αποξηραμένη μαγιά
• 300γρ αλεύρι ψωμιού
(C) • 20γρ αλατισμένο βούτυρο, μαλακό ή λιωμένο
1) Σε κατσαρόλα. Ρίχνουμε το κρύο γάλα και βάζουμε πάνω σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία περίπου 2-3 λεπτά και σβήνουμε τη θερμότητα, προσθέτουμε το αλεύρι ψωμιού , ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι να γίνει παχύρευστο.
2) Τοποθετήστε το ροκ γάλακτος, κρύο γάλα, γιαούρτι, χυλό αυγού, ζάχαρη, μαγιά και αλεύρι ψωμιού στο ταψί. Πατήστε το κουμπί MENU μέχρι να επιλεγεί το επιθυμητό πρόγραμμα '' raw dough ''. έτσι ώστε το μηχάνημα να κάνει όλη τη μίξη και τη ζύμωση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.
By following the instructions here:
https://yummyeasycooking.blogspot.com/2018/12/super-soft-and-fluffy-yogurt-milk-bread.html & follow the instructions of the video:
https://www.youtube.com/watch?v=QRlPecNOL9o
I made these bunches of buns by kneading them to the bakery and baking them in the oven.
(A)
120g-140g, 1/2 cup, warm milk •
25g, 2 tablespoons bread flour
(B)
• 70g, 7 tbsp cold milk
• 60g, 2 tbsp greek yogurt
• 1 whisked egg
• 30g, 3 tbsp sugar
• 5g, 1 tsp dried yeast
• 300g bread flour
(C)
• 20g salted butter, soften or melted
1) In a pot. Pour the cold milk and put it on a moderately high temperature for about 2-3 minutes and turn off the heat, add the bread flour, stir quickly until it becomes thick.
2) Place rock oil, cold milk, yogurt, egg yolk, sugar, yeast and bread flour on the baking dish. Press the MENU button until the desired raw dough program is selected. so that the machine does all the mixing and fermentation. Once the process is complete.
• 70γρ., 7 κ.σ. κρύο γάλα
• 60γρ., 2 κ.σ. γλυκά γιαούρτι
• 1 χυλό αυγού
• 30γρ., 3 κ.σ. ζάχαρη
• 5γρ., 1 κουταλάκι αποξηραμένη μαγιά
• 300γρ αλεύρι ψωμιού
(C) • 20γρ αλατισμένο βούτυρο, μαλακό ή λιωμένο
1) Σε κατσαρόλα. Ρίχνουμε το κρύο γάλα και βάζουμε πάνω σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία περίπου 2-3 λεπτά και σβήνουμε τη θερμότητα, προσθέτουμε το αλεύρι ψωμιού , ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι να γίνει παχύρευστο.
2) Τοποθετήστε το ροκ γάλακτος, κρύο γάλα, γιαούρτι, χυλό αυγού, ζάχαρη, μαγιά και αλεύρι ψωμιού στο ταψί. Πατήστε το κουμπί MENU μέχρι να επιλεγεί το επιθυμητό πρόγραμμα '' raw dough ''. έτσι ώστε το μηχάνημα να κάνει όλη τη μίξη και τη ζύμωση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.
By following the instructions here:
https://yummyeasycooking.blogspot.com/2018/12/super-soft-and-fluffy-yogurt-milk-bread.html & follow the instructions of the video:
https://www.youtube.com/watch?v=QRlPecNOL9o
I made these bunches of buns by kneading them to the bakery and baking them in the oven.
(A)
120g-140g, 1/2 cup, warm milk •
25g, 2 tablespoons bread flour
(B)
• 70g, 7 tbsp cold milk
• 60g, 2 tbsp greek yogurt
• 1 whisked egg
• 30g, 3 tbsp sugar
• 5g, 1 tsp dried yeast
• 300g bread flour
(C)
• 20g salted butter, soften or melted
1) In a pot. Pour the cold milk and put it on a moderately high temperature for about 2-3 minutes and turn off the heat, add the bread flour, stir quickly until it becomes thick.
2) Place rock oil, cold milk, yogurt, egg yolk, sugar, yeast and bread flour on the baking dish. Press the MENU button until the desired raw dough program is selected. so that the machine does all the mixing and fermentation. Once the process is complete.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου