Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ (BAGELS WITH CHEESE)

Αυτά το  ψωμάκια τα έφτιαξα ζυμώνοντας τη ζύμη στον αρτοπαρσκευαστή. Κατόπιν χώρισα την ποσότητα σε οκτώ ίσα μέρη. Άπλωσα τη ζύμη ,έστρωσα τριμμένα κασέρια & ψιλοκομμένο ζαμπόν, δίπλωσα το κάθε ψωμάκι & το έκοψα στα δύο. .Με τον τρόπο αυτό δημιούργησα 16 στριφτά ψωμάκια που τα τοποθέτησα σε μια μακρόστενη φόρμα για κέϊκ.  Τοποθέτησα τη φόρμα σε ζεσταμένο σβηστό φούρνο για να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσουν τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 30 περίπου λεπτά. Με την τοποθέτηση αυτή τα ψωμάκια χωρίζονται εύκολα.
Η δοσολογία ζύμης:
τρισημισυ κούπες αλεύρι
μια κούπα γάλα 
μισό κουταλάκι αλάτι
μια κουτλιά βούτρο 
μισό φακελλάκι μαγιά 
μια κουταλιά ζάχαρη.
These bread rolls I made by kneading the dough in the bakery. Then I divided the quantity into eight equal parts. I dipped the dough, I stacked grated yellow cheeses & finely chopped ham, folded each bake & cut it in two. . In this way I created 16 rolls of rolls that I placed in an elongated form for cake. I put the mold in a heated off oven to inflate. Once inflated, bake them in a moderate oven for about 30 minutes. By placing it rolls easily separated.
The yeast dosage:
three-half cups flour
a cup of milk
half a teaspoon of salt
a spoonful of water
half a cup of yeast 
a tablespoon of sugar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger