Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΉΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ (BREAD WITH FLOUR OF TOTAL GROUND BY ETCHING)


Τι το καλύτερο να συνοδεύσει μια φασολάδα μέσα στο χιονιά από ένα ψωμί με αλεύρι ολικής άλεσης!!!!!!Το έφτιαξα αλλάζοντας λίγο τις αναλογίες στην εξαιρετική συνταγή της Maia Kameranova.


  • 2 κούπες αλεύρι ολικής αλέσεως
  • μισή κούπα αλεύρι σίκαλης
  • μισή κούπα αλεύρι δυνατό για 
  • μιάμιση κούπα νερό χλιαρό
  • μισό φακελάκι μάγια ξερή
  • 1 κ .γλ. αλάτι
  • 2 κ. σ. λάδι

Ζυμώνω τη ζύμη στον αρτοπαρασκευαστή. Αφήνω την ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα σε φούνο ζεσταμένο ήδη στους 100 βαθμούς. .Πλάθω πάλι την ζύμη πολύ λίγο. Πασπαλίζω με αλεύρι, χαράζω τα σχέδια και το βάζω στη φόρμα. Ψήσιμο σε δυνατό φούρνο περίπου 45 λεπτά.
What better to accompany a bean soup in a snow with a whole grain bread !!!!!!!
I made it by changing the proportions to the excellent recipe of Maia Kameranova.


  • 2 cups of wholemeal flour
  • half a cup of rye flour
  • half a cup of flour possible for fermenting materials
  • one and a half cup of lukewarm water
  • half a spell of dry spells
  • 1 & lt; tb & gt; salt
  • 2 kg of oil

I ferment the dough to the brewer. Let the dough rise for 1 hour in a furnace already warmed to 100 degrees. . I dab the dough again very little. I sprinkle with flour, I cut the patterns and put it on the mold. Bake in a strong oven for about 45 minutes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger