Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

"ΠΗΧΤΗ" ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ( "GELLYMEAT" IN FORMS)

Βλέποντας αυτό το video: https://www.youtube.com/watch?v=LAXQwS56vf8  θυμήθηκα την "πηχτή ένα φαγητό που έφτιαχνε η μητέρα μου τις χρονιάρες μέρες με χοιρινό κρέας & το σέρβιρε κρύο.
Το video το προτείνει με τα εξής συστατικά:
Συστατικά:
- 450 g ψιλοκμμένο χοιρινό  χοιρινό κρέας ·
- 1,5 - 2 λίτρα κρύου κοινού νερού για το μαγείρεμα.
- 3 φύλλα δάφνης,
- 1 μέτριο καρότο,
- 2 μικρά κρεμμύδια.
- 2 βραστά βραστά αυγά ·
- 150 g κονσερβοποιημένο αρακά,
- αλάτι, σκόνη μαύρης πιπεριάς για γεύση.
φρέσκο μαϊντανό?
- 25 g. Ζελατίνη
- 600 ml. τελικό ζωμό.
Εγώ τα φορμάρισα σε ατομικά φορμάκια σιλικόνης.
Seeing this video: https://www.youtube.com/watch?v=LAXQwS56vf8.I remembered "a meal that my mother made for the past few days with pork and served it cold.
The video suggests it with the following ingredients:
Ingredients: - 450 g of pork pulp; - 1,5 - 2 liters of cold ordinary water for cooking; - 3 leaves of bay leaf; - 5 pieces. pepper black peas; - 1 medium carrot; - 2 small onions; - 2 boiled hard-boiled eggs; - 150 g of canned green peas; - salt, black pepper powder to taste; fresh parsley; - 25 g. Gelatin; - 600 ml. finished broth.

1 σχόλιο:

Powered By Blogger