Έχοντας τορτίγιες & ψαχνό από ψητό κοτόπουλο σκέφτηκα να αυτοσχεδιάσω:
Ψιλόκοψα κρεμμύδι, πιπεριά Φλωρίνης & καρότο, τα τσιγάρισα ελαφρά με λάδι τα έσβησα με χυμό τομάτας & έδεσα ελαφρά τη σάλτσα με μια κουταλιά κόρν-φλάουρ.
Λάδωσα με πινέλο ταψί. Σε κάθε τορτίγια έβαλα λίγη από τη σάλτσα , ψιλοκομμένο κοτόπουλο, λίγο ψιλοκομμένο κέϊλ & μαρούλι & τριμμένα κίτρινα τυριά. Τύλιξα την κάθε τορτίγια & την τοποθέτηση στο ταψί.
Έκανα μια ελαφρή μπεσαμέλ με κόρν -φλάουρ διαλυμένο σε κρύο γάλα & αφού έδεσα την κράμα σε χαμηλή φωτιά προσέθεσα ένα χτυπημένο αυγό. Σκέπασα τις τορτίγιες με την μπεσαμέλ & έτριψα από πάνω παρμεζάνα & λίγη τριμμένη φρυγανιά.
Ψήσιμο σε φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
Chopped onion, Florina pepper & carrot, I smoked lightly with olive oil and tossed with tomato juice & I lightly dressed the sauce with a spoonful of cornflaur.
I brushed a baking pan. In each tortilla I put a little of the sauce, chopped chicken, a little chopped caré & lettuce & grated yellow cheeses. I rolled each tortilla & placement in the pan.
I made a light béchamel with cornflaur dissolved in cold milk and after I stuck the alloy to low heat I added a beaten egg. I skipped the tortillas with bessamel & I smoothed over parmesan & a little grated toast.
Chopped onion, Florina pepper & carrot, I smoked lightly with olive oil and tossed with tomato juice & I lightly dressed the sauce with a spoonful of cornflaur.
I brushed a baking pan. In each tortilla I put a little of the sauce, chopped chicken, a little chopped caré & lettuce & grated yellow cheeses. I rolled each tortilla & placement in the pan.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου