- Ζεματάμε ένα λάχανο μέτριο αφού κόψουμε το κοτσάνι του. Αναμιγνύουμε 250 γραμ. κιμά, 1 φλιτζανάκι ρύζι καρολίνα, ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό & άνηθο, ανάλογο αλάτι & πιπέρι. Πριν ξεκινήσουμε κόβουμε τα φύλλα του λάχανου, τυλίγουμε τους ντολμάδες & τους παραθέτουμε σε σειρά σε ρηχή κατσαρόλα, Ρίχνουμε ανάλογο λάδι & νερό αρκετό να τους σκεπάζει & τοποθετούμε από πάνω ένα πιάτο για να μην μετακινούνται με το βράσιμο. Μισή ώρα είναι αρκετή για το βράσιμο. Προαιρετικά με αυγό λεμόνι & ζουμί από το βράσιμο κάνουμε μια αλαφριά σάλτσα & περιχύνουμε τους ντολμάδες.
- Ένα χειμωνιάτικο φαγητό μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα αν ακολουθήσει κανείς τη σωστή σειρά.
- Boil a cabbage moderate after cut the stalk. Mix 250 g. Minced 1 cup rice Carolina, a chopped onion, 2 chopped onions, chopped parsley and dill, salt and pepper proportional.Before we cut the leaves of cabbage, wrap the stuffed & we present in series in a shallow pan, pour oil & water proportional enough to covering them and place them over a dish not to move with the cooking. Half an hour is enough to cook . Optional with egg and lemon juice to cooking make a sauce lightly and pour the grape leaves.
Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ (MEATBALLS IN LEAVES OF CABBAGE)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου