Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ (MEATBALLS IN LEAVES OF CABBAGE)

Ένα χειμωνιάτικο φαγητό μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα αν ακολουθήσει κανείς τη σωστή σειρά.
  • Ζεματάμε ένα λάχανο μέτριο αφού κόψουμε το κοτσάνι του. Αναμιγνύουμε 250 γραμ. κιμά, 1 φλιτζανάκι ρύζι καρολίνα, ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό & άνηθο, ανάλογο αλάτι & πιπέρι. Πριν ξεκινήσουμε κόβουμε τα φύλλα του λάχανου, τυλίγουμε τους ντολμάδες & τους παραθέτουμε σε σειρά σε ρηχή κατσαρόλα, Ρίχνουμε ανάλογο λάδι & νερό αρκετό να τους σκεπάζει & τοποθετούμε από πάνω ένα πιάτο για να μην μετακινούνται με το βράσιμο. Μισή ώρα είναι αρκετή για το βράσιμο. Προαιρετικά με αυγό λεμόνι & ζουμί από το βράσιμο κάνουμε μια αλαφριά σάλτσα & περιχύνουμε τους ντολμάδες.
  • Ένα χειμωνιάτικο φαγητό μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα αν ακολουθήσει κανείς τη σωστή σειρά.
  • Boil a cabbage moderate after cut the stalk. Mix 250 g. Minced 1 cup rice Carolina, a chopped onion, 2 chopped onions, chopped parsley and dill, salt and pepper proportional.Before we cut the leaves of cabbage, wrap the stuffed & we present in series in a shallow pan, pour oil & water proportional enough to covering them and place them over a dish not to move with the cooking. Half an hour is enough to cook . Optional with egg and lemon juice to cooking make a sauce lightly and pour the grape leaves.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου