Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ (CHICKEN WINGS WITH NOODLES)

Αν μαγειρέψετε σωστά φτερούγες κοτόπουλου που είναι το πιο ευτελές κομμάτι κρέατος πουλερικών θα έχετε φτιάξει ένα εξαιρετικό φαγητό.
Τσιγάρισα τις φτερούγες κοτόπουλου με ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις σβήνετε με νερό που έχετε διαλύσει πελτέ ντομάτας & συμπυκνωμένο σπιτικό ζωμό κοτόπουλου. Πρόσθεσα  αλάτι  & λίγο από το εξαιρετικό μπαχαρικό για παστιτσάδα που είχα αγοράσει στην Κέρκυρα. Αφού έβρασαν στο ζουμί έβρασα για δέκα λεπτά ψιλό χυλοπιτάκι. 
If properly cook chicken wings are the most worthless piece of poultry meat would have made an excellent food.
Saute the chicken wings with chopped onion, turn off of water you break tomato paste and concentrate homemade chicken broth. I added salt and a bit of extra spice to pastitsada that I had bought in Corfu. Having they boiled in broth boiled for ten minutes fine noodles.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου