Σήμερα παρευρέθηκα στο σεμινάριο "παρασκευής γεύματος σε 30΄λεπτά" στο Κτάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλίας στη Λάρισα. Μαγείρεψε για μας ο food editor Τάσος Αντωνίου του https://www.youtube.com/user/MamaPeinao. Παρακολουθήσαμε το μαγείρεμα, το γευτήκαμε, ήταν εξαιρετικό & μόλις γύρισα σπίτι μου έφτιαξα το εξαιρετικό επιδόρπιο που παραθέτω εδώ τη συνταγή του.
500 γραμ. στραγγιστό γιαούρτι
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
χυμό & ξύσμα από ένα βιολογικό λεμόνι
μερικά μπισκότα πιπερόριζας θρυμματισμένα
μαρμελάδα από φρούτα του δάσους
Τοποθετούμε θρυμματισμένα μπισκότα στον πάτο ποτηριών γεμίζουμε με την κρέμα & βάζουμε στην κατάψυξη για 20΄λεπτά. Γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα & ένα ολόκληρο μπισκότο.
Today I attended at the seminar "meal preparation in 30 minutes" in the IKEA Thessaly store in Larissa. Cooked it for us the food editor Tasos Antoniou of https://www.youtube.com/user/MamaPeinao. We watched cooking, tasted it was excellent & just I came back my house I made the excellent dessert the recipe here quote him.
MOUSSE WITH LEMON & BISCUIT CRUMBS & FRUIT OF THE FOREST
500 g. Yoghurt
1 pack condensed milk
juice and zest of an organic lemon
some crushed ginger cookies
jam from berries
In a bowl, mix milk, yogurt, juice and lemon zest.
Place crushed cookies in bottom glasses fill with cream and put it in the freezer for 20 minutes. Garnish with jam & a whole cookie.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου