Τώρα που η υπαίθρια καλλιέργεια ντομάτας είναι προς το τέλος της μπορείτε να φτιάξετε τουρσί από τις τομάτες που δεν ωρίμασαν. Διατηρείται καιρό & είναι εξαιρετικός μεζές για ούζο.
Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ: http://agiameteora.net/index.php/diafores-syntages/1830-domates-prasines-toursi.html ,Τα πράσινα ντοματάκια τσέρρυ & τις άγουρες μικρές μακρόστενες τύπου Ρόμα τις άφησα ολόκληρες.
Now that the outdoor cultivation of tomato is the end ,you can make pickled tomatoes are not ripened. Keep long time & is excellent appetizer with ouzo.
I followed the instructions from here: http://agiameteora.net/index.php/diafores-syntages/1830-domates-prasines-toursi.html Green tomatoes tserry & the unripe small oblong type the Roma left whole.
Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ: http://agiameteora.net/index.php/diafores-syntages/1830-domates-prasines-toursi.html ,Τα πράσινα ντοματάκια τσέρρυ & τις άγουρες μικρές μακρόστενες τύπου Ρόμα τις άφησα ολόκληρες.
Now that the outdoor cultivation of tomato is the end ,you can make pickled tomatoes are not ripened. Keep long time & is excellent appetizer with ouzo.
I followed the instructions from here: http://agiameteora.net/index.php/diafores-syntages/1830-domates-prasines-toursi.html Green tomatoes tserry & the unripe small oblong type the Roma left whole.
κάλο βράδυ Λιλα ... Ωραία τουρσιά καλοφαγωτα .... καλή ιδέα εχω ακόμα ντομάτες..
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλή εβδομάδα
Όμορφη ιδέα
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια ...