Βιολογικά φασολάκια από τον κήπο μου. (πασταλάκια τα ονομάζουμε στον τόπο μου).
Τα μαγείρεψα ως εξής:
- Καθάρισα τα φασολάκια, τα έπλυνα καλά και τα στράγγισα.
- Έβαλα λάδι στην κατσαρόλα και τσιγάρισα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και 1 – 2 λεπτά να μαλακώσει.
- Προσέθεσα τα φασολάκια και έριξα αλάτι & πιπέρι.
- Έριξα τις λιωμένες τομάτες και το νερό και άφησα τα φασολάκια να σιγοβράσουν για 45 περίπου λεπτά σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Δέκα λεπτά πριν το τέλος έριξα τον μαϊντανό.
- Ένα εξαιρετικό τρυκ είναι που το χρησιμοποιώ πάντα με τα φασολάκια: Λιώνω μια-δυο σκελίδες σκόρδο & το προσθέτω στο φαγητό μαζί με ωμό παρθένο ελαιόλαδο μόλις σβήσω τη φωτιά.
Organic green beans from my garden.
The cooked as follows:
- I cleaned green beans, washed it thoroughly and drain.
- I put oil in the pan and saute the chopped onion and 1-2 mins softened.
- I added the beans and threw salt & pepper.
- I threw the crushed tomatoes and water and let the beans simmer for about 45 minutes over low heat until sauce thickens.
- Ten minutes before the end I threw the parsley.
- A great trick is to always use the beans: Melt a couple of cloves of garlic and add to the food together with raw virgin olive oil just put the fire out.
Όμορφη συνταγή
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια ...