Έφτιαξα μαρμελάδα από πράσινες ντομάτες με τις αναλογίες που περιγράφονται εδώ: http://tantekiki.blogspot.gr/2011/09/blog-post_09.html
Παρέλειψα το νερό & αντί να τη βράσω έβαλα τα υλικά στον αρτοπαρασκευαστή, επέλεξα το πρόγραμμα μαρμελάδα & μετά το ψήσιμο έριξα τη μαρμελάδα σε μια σουπιέρα, όπου χρησιμοποιώντας το ραβδομπλέντερ έκοψα τις ντομάτες σε πολύ μικρά κομματάκια, την έψησα δεύτερη φορά & την τοποθέτησα ζεστή σε αποστειρωμένα βάζα.
Having many unripe tomatoes thought to use them.
I made jam from green tomatoes to the ratios as described here: http://tantekiki.blogspot.gr/2011/09/blog-post_09.html
Left out the water and instead of the boil I put the ingredients in the bread maker, I chose the program jam & after firing threw the jam in a soup bowl, where using Blenders cut the tomatoes into small pieces, I baked the second time and placing in warm sterilized jars.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου