Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

DECOUPAGE ΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΟΤΙΦ (DECOUPAGE ON SHOES WITH BLACK AND WHITE MOTIF)


Σε παπούτσια πάνινα & σε παπούτσια από δερματίνη έκανα decoupage αφού τύπωσα σε χαρτοπετσέτα όπως εξηγείται εδώ: http://lila365idees.blogspot.gr/2012/01/blog-post_17.html    , στερέωσα την εικόνα με σπρέι canvas inkjet fix της Ghiant   εικόνες από ασπρόμαυρη βινιέττα. 
In sneakers & shoes in leatherette decoupage after I printed them on paper napkin as explained here: http://lila365idees.blogspot.gr/2012/01/blog-post_17.html , consolidate his image with spray canvas inkjet fix the Ghiant images from black and white vignettes.        

5 σχόλια:

  1. Λίλα καλησπέρα, με έχεις εντυπωσιάσει με την τόλμη και την πρωτοτυπία των δημιουργιών σου. Είσαι απίστευτα δοτική και περιγράφεις πάντοτε με λεπτομέρειες τα στάδια κατασκευής καθώς και τα υλικά, σπάνιο και υπέροχο!!! Γίνεται προεργασία στο ύφασμα πριν κολληθεί η χαρτοπετσέτα;;; Την κόλλα που αναφέρερις που μπορεί να την προμηθευτεί κανείς;;; Η διαδικασία και τα υλικά είναι ίδια και για δέρμα ή δερματίνη;;;; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Κλαυδία, πρώτη φορά πειραματίστηκα σε παπούτσια από δερματίνη χρησιμοποιώντας κόλλα για decoupage . Τρία στρώματα έστρωσα το ένα μετά το στέγνωμα του προηγουμένου. Στα υφασμάτινα χρησιμοποίησα κόλα decoupage για ύφασμα (επειδή ήταν πιο λεία) με τους ίδιους όρους. Το πρώτο που έφτιαξα πριν ένα μήνα δεν έχει καθόλου φθορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίλα, σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις επεξηγήσεις σου, θα τολμήσω να δοκιμάσω....

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Λίλα. Χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε. Μόλις είδα το επίθετό σου κατ' ευθείαν το μυαλό μου πήγε στα Τρίκαλα και μόλις είδα ότι είσαι από εκεί πήρα μία χαρά. είναι η πόλη που γεννήθηκα και ζούσα μέχρι πριν 3 χρόνια σχεδόν που παντρεύτηκα. Την αγαπώ ιδιαίτερα. Το blog σου είναι υπέροχο και τα θέματα έχουν πολύ ενδιαφέρον! Χάρηκα ειλικρινά που βρεθήκαμε και ελπίζω να τα λέμε συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!!!!! το ίδιο & για σένα. θα τα λέμε συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger