Η συνταγή συνιστά να απλωθεί η γέμιση πάνω στη ζύμη και τυλιχτεί σε ρολό, και μετά να κοπεί πριν το ψήσιμο.. εγώ την έφτιαξα δίχως να τη διπλώσω σαν πίτσα.Είναι πολύ νόστιμα!
Συστατικά:
Για τη ζύμη:
1 ποτήρι τσαγιού ζεστό γάλα (100 ml)
1 ποτήρι τσαγιού ζεστό νερό (100 ml)
Μισό ποτήρι τσαγιού φυτικό λ άδι (50 ml)
1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη (20 γραμμάρια)
1 κουταλιά της σούπας ξηρή μαγιά (10 γραμμάρια)
4 φλιτζάνια αλεύρι (480 γραμμάρια)
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (8 γραμμάρια)
Για τη γέμιση:
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
Μισή κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους
1 πράσινη ντομάτα, κομμένη σε κύβους
6 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε κύβους
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε μικρά κομμάτια
Ψήσιμο 20 λεπτά.
The recipe recommends spreading the filling on the dough and rolling it up, then cutting it before baking.. I made it without folding it like a pizza.Ingredients:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου