Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ (MAYONNAISE WITH BOILED EGGS)


 Η Ekaterini Tsiflaidou προτ είνει μια εξαιρετική λύση αν σας περισσέψουν βραστά αυγά. Μποείτε να κάνετε μαγιονέζα ακολουθώντας τις κάτωθι οδηγίες:

3 βρασμένα σφιχτά αυγά
50 ml ελαιόλαδο
50 ml ηλιέλαιο
2 κουτάλια νερό
1 κουτάλι μουστάρδα
1 κουταλάκι ξύδι
Μια τσιμπιά αλάτι
Μια τσιμπιά πιπέρι μαύρο
Βάζω όλα τα υλικά στο ποτήρι του μπλέντερ χειρός και τα πολτοποιώ,μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι έτοιμη η μαγιονέζα μου.
Διατηρώ στο ψυγείο.

Ανάλογα το μέγεθος του αυγού ίσως να χρειαστεί και τέταρτο για να γίνει έτσι πηχτή.
Ekaterini Tsiflaidou suggests a great solution if you have leftover boiled eggs. You can make mayonnaise by following the instructions below: 3 hard boiled eggs 50 ml olive oil 50 ml sunflower oil 2 spoons of water 1 spoon of mustard 1 teaspoon of vinegar A pinch of salt A pinch of black pepper I put all the ingredients in the glass of the hand blender and puree them, within a few seconds my mayonnaise is ready. I keep in the refrigerator. Depending on the size of the egg, a quarter may be needed to make it thick.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger