Η Ekaterini Tsiflaidou προτ είνει μια εξαιρετική λύση αν σας περισσέψουν βραστά αυγά. Μποείτε να κάνετε μαγιονέζα ακολουθώντας τις κάτωθι οδηγίες:3 βρασμένα σφιχτά αυγά
50 ml ελαιόλαδο
50 ml ηλιέλαιο
2 κουτάλια νερό
1 κουτάλι μουστάρδα
1 κουταλάκι ξύδι
Μια τσιμπιά αλάτι
Μια τσιμπιά πιπέρι μαύρο
Βάζω όλα τα υλικά στο ποτήρι του μπλέντερ χειρός και τα πολτοποιώ,μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι έτοιμη η μαγιονέζα μου.
Διατηρώ στο ψυγείο.
Ανάλογα το μέγεθος του αυγού ίσως να χρειαστεί και τέταρτο για να γίνει έτσι πηχτή.
Ekaterini Tsiflaidou suggests a great solution if you have leftover boiled eggs. You can make mayonnaise by following the instructions below:
3 hard boiled eggs
50 ml olive oil
50 ml sunflower oil
2 spoons of water
1 spoon of mustard
1 teaspoon of vinegar
A pinch of salt
A pinch of black pepper
I put all the ingredients in the glass of the hand blender and puree them, within a few seconds my mayonnaise is ready.
I keep in the refrigerator.
Depending on the size of the egg, a quarter may be needed to make it thick.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου