Μαγείρεψα κι εγώ την ξακουστή ιταλική λαχανόσπυπα τη " μινεστρόνε".
Αφού τσιγάρισα το κρεμμύδι προσέθεσα τ κομμένα λαχανικά χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι. ζωμό λαχανικών και αφού έβρασας προσέθεσα ένα ζυμαρικό πολύ μικρού σχήματος και έβρασα ακόμη δέκα λεπτά. Σερβίρεται ζεστή πασπαλισμένη με τριμμένο αλμυρό τυρί.
I also cooked the famous Italian cabbage soup "minestrone".
After frying the onion, I added the chopped vegetables, tomato juice, salt and pepper. vegetable stock and after boiling I added a very small pasta and boiled another ten minutes. Serve hot sprinkled with grated salty cheese.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου