Αν σας έχουν περισσέψει μερικές κρέπες ,μπορείτε να κάνετε ένα εύκολο σουφλέ ως εξής: Κάντε μια δόση σάλτσας μπεσαμέλ. προσθέστε ενα αυγό και σε βουτυρωμένο πυρέξ στρώστε μια κρέπα , ψιλοκομμένο κρέας γαλοπούλας, γλυκά κίτρνα τυριά, λίγη από την μπεσαμέλ, αλλαντικά ,τυρί, μπεσαμέλ, κρέπα, ξανά αλλαντικό τυρί και την υπόλοιπη μεπσαμέλ στην επιφάνεια, τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι, τριμμένο ψωμί για να κάνει κρούστα, και ψήστετ ο στους 200ο μισή ώρα.
If you have some crepes left over, you can make an easy souffle as follows: Make a dose of béchamel sauce. add an egg and in a buttered pyrex layer a crepe, chopped turkey meat, sweet cottage cheese, some of the béchamel, sausages, cheese, béchamel, crepe, again sausage cheese and the rest of the mepsamel on the surface, grated Parmesan or Kefalotyri, grated bread for to form a crust, and bake at 200 for half an hour.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου