Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΟΥΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΕΤΑ (CROUTONS OF BAGUETTES)

Ένας εύκολος τρόπος να κάντε ομοιόμορφα λεπτά φετάκια ψωμιού για να χρησιμοποιηθούν ως κρουτόν είναι να χρησμοποιήσετε μπαγκέτα, μια μπαγκέτα λευκού ψωμιού ή ολικής άλεσηε την αγοράζετε σε φούρνο που η μηχνή κοπής έχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πάχος της (όπως στο Lidl) κι αφού τη σπάσετε στα δύο επιλέξτε την πιο λεπτή φέτα και σας δίνει ομοιόμορφα λεπτά φετάκια.
Τα τοποθετείτε σε ταψί στωμένο με χαρτί ψησίματος , τα ραντίζετε με λάδι ,πιπέρι. αλάτι, ρίγανη, λιωμένο σκόρδο και τη ψήνετε στους 100 βαθμούς 12-15 λεπτά. Είναι έτοιμα για να τα χρησιμοποιήσετε , γαρνίροντας τα με διάφορα υλικά. Διατηρούνται πολύ καιρό κλεισμένα αεροστεγώς. 
An easy way to make even thin slices of bread to use as croutons is to use a baguette, a white or wholemeal baguette bought in an oven where the slicer has the ability to choose the thickness (like at Lidl) and after split in half choose the thinnest slice and it gives you even thin slices.
Place them on a tray lined with baking paper, sprinkle with oil and pepper. salt, oregano, melted garlic and baked it at 100 degrees for 12-15 minutes. They are ready to use, garnishing them with various ingredients. They are kept airtight for a long time.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger