Βάζευε στο μούλτι μελομακάροανα, διάφορους τρμμένους ξηρούς καρπούς όπως καρύδια, αμύγδαλα, φυατίκια. προσθέτετε λίγο σιρόπι ή αραιωμένη μαρμελάδα , ώστε να αποκτήσετε τη σωστή υφή ώστε να μπορείτε να πλασετε τα τα τρουφάκια , Αφού τους δώσετε σφαιρική μορφή τα περιβάλλετε με τρούφα σοκολάτας και χονδροτριμμένο φυστίκι.
Now that the holidays are over, if you have leftover gingerbread or you're tired of eating it, you can use it to make truffles.
He used to put melomakaroana, various ground nuts such as walnuts, almonds, almonds in the multi. you add a little syrup or diluted jam, so that you get the right texture so that you can shape the truffles. After giving them a spherical shape, surround them with chocolate truffles and coarsely ground peanuts.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου