Μπορείτε να κάνετε μαρμελάδα με στέβια κατάλληλη να καταναλωθεί από διαβητικούς.
Αφού αχνίσετε τα κορόμηλα ξανθά ή σκούρα τα πιέζετε σε τρυπητό ώστε να μαζέψτε τον πολτό τους και να τον τοποθετήσετε σε κατσαρόλα. Βράστε λίγο ,ξαφρίζοντας. Μετά προσθέσετε λιγώτερη στέβια από την πασότητα που θα προσθέτατε ζάχαρη. Επειδή χωρίς ζάχαρη η μαρμελάδα δεν πήζει μπορείτε να προσθέσετε λίγο άγαρ άγαρ. Είναι φυτική πηκτίνη που βοηθά στην πήξη. μόλις δείτε να συμπυκνώνεται, τοποθετήστε την ζεστή στα βάζα και κλείστε τα καπάκια αμέσως.
You can make jam with stevia suitable for consumption by diabetics.
After steaming the golden or dark sloes, press them in a colander to collect their pulp and place it in a pot. Boil for a while, skimming. Then add less stevia than you would add sugar. Because without sugar the jam does not set, you can add a little agar agar. It is vegetable pectin that helps in clotting. As soon as you see it thicken, place it hot in the jars and close the lids immediately.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου