Έχοντας κολοκυθολούλουδα τα μαγείρεψα γεμιστά με κιμά.
Πρώτα ετοιμάζουμε κιμά όπως ακριβώς κάνουμε μακαρόνια με κιμά, βράζουμε, προσθέτουμε λίγο ρύζι και βράζουμε ακόμη 10 λεπτά, γιατί η γέμεση πρέπει να είναι μισοβρασμένη γιατί τα κολοκυθολούλουδα στο φούρνο δεν πρέπει να μείνουν πολύ ώρα γιατί είναι μαλακά. Αφού κρυώσει η γέμιση με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα λουλούδια και κλείνουμε επάνω τα λουλούδια να κλείσουμε τη γέμιση. Ακουμπάμε τα λουλούδια κοντά κοντά στο τσουκάλι, κάνοντας στρώσεις. Πρέπει να είναι σφιχτά ο ένας πλάι στον άλλο για να μην ανοίξουν. Συμπληρώνουμε νερό μέχρι να μισοσκεπαστούν τα λουλούδια. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε το τσουκάλι με το καπάκια και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σκεπασμένο 20΄περίπου και αφού το ξεσκεπάσουμε λίγο ακόμη. Το φαγητό ιδανικά τρώγεται κρύο. Αν τα κολοκυθολούλουδα δεν φθάνουν , μπορείτε να γεμίσετε πιπεριές ή ντομάτες.
Having zucchini flowers I cooked them stuffed with minced meat.
First we prepare minced meat just like we make spaghetti with minced meat, boil, add some rice and boil for another 10 minutes, because the filling must be half-boiled because the zucchini flowers in the oven should not stay too long because they are soft. After the filling has cooled, fill the flowers with a spoon and close the flowers to close the filling. We place the flowers close to the chukka, making layers. They have to be tight next to each other so they don't open. Add water until the flowers are half covered. Pour over the olive oil. Cover the tzoukali with the lid and bake in a moderate oven, covered, for about 20 minutes and after uncovering it a little longer. The food is ideally eaten cold. If the zucchini flowers are not enough, you can fill them with peppers or tomatoes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου