Αφού καθαρίστηκαν τα θράψαλα, τσιγάρισα ψιλοκομμένα κρεμμύδι και πιπεριές σε μικρά κομμάτια προσέθεσα τριμμ'ενη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ρύζι καρολίνα. Γέμισα το σώμα των θράψαλων και το έκλεισα με τα πλοκάμια στερεώνοντας με οδοντογλυφίδες. Προσθέτοντας νερό τα τοποθέτησα σε γάστρα, Ψήσιμο μισή ώρα σκεπασμένα και μισή ώρα χωρίς καπάκι.
After the squids were cleaned, I fried chopped onion and peppers in small pieces, added grated tomato, salt, pepper and Carolina rice. I stuffed the body of the thrapsals and closed it with the tentacles securing with toothpicks. Adding water I placed them in a pan, Bake for half an hour covered and half an hour without the lid.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου