The easiest jam: I found a tree with yellow ripe plumsand picked enough. Made very easily jam with a special taste. Rinse them well and remove the stalks, put them in a saucepan (without the part and steam them for a while. Put a strainer in another saucepan and press the pulp to come out with the tool that melts mashed potatoes. Measure the pulp and add the same amount sugar in volume, ie for each glass of pulp, another glass of sugar. Boil over medium heat, skimming until the jam sets. Place it immediately in sterile jars. It becomes light-colored and transparent.
Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
Κυριακή 19 Ιουνίου 2022
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ (JAM OF YELLOW MATURE PLUMS)
Η ευκολότερη μαρμελάδα: Βρήκα ένα δέντρο με κίτρινα ώριμα κορόμηλα και μάζεψα αρκετά. Γίνοντα πανεύκολα μαρμελάδα με μια ιδιαίτερη γεύση. Τα ξεπλάνουμε καλά και αφιρούμε τα κοτσανάκια, τα βάζουμε σε κατσαρόλα (δίχως μερό και τα αχνίζουμε για λίγο. Βάζουμε σουρωτήρι σε μια άλλη κατσαρόλα και τα πιέζουμε να βγεί ο πολτός με το εργαλείο που λιώνουμε ποατάτες για πουρέ. Μετράμε τον πολτό και προσθέτουμε ίδια ποσότητα ζάχαρης σε όγκο, δηλ. για κάθε ποτήρι πολτό, άλλο ένα ποτήρι ζάχαρη. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά ξαφρίζοντας μέχρι να δέσει η μαρμελάδα. Την τοποθετούμε αμέσως σε αποστειρωμένα βάζα. Γίνεται ανοιχτόχρωνη και διάφανη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου