Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ (ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ)

Αυτό το ρυζόγαλο το μαγείρεψα ακριβώς όπως το μαγείρευε η μητέρα μου με τα μέσα του παλιού καιρού:
Βράζουμε ρύζι οπωσδήποτε γλασέ που έχει πολύ κόλα & βοηθά στο να πήξει περισσότερο, μαζί με διπλάσια ποσότητα νερού ανακατεύοντας διαρκώς. Όταν το ρύζι έχει βράσει αρκετά προσθέτουμε γάλα με μια κούπα ζάχαρη & τρεις κουταλιές νιζεστέ διαλυμένες σε κρύο γάλα & λίγη βανίλια. Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να πήξει & το σερβίρουμε πασπαλισμένο με κανέλλα.
I cooked this rice pudding just like my mother used to cook it in the old days:
Boil definitely glazed rice that has a lot of cola & helps it to thicken more, along with double the amount of water, stirring constantly. When the rice has boiled enough, add milk with a cup of sugar & three tablespoons of nizeste dissolved in cold milk & a little vanilla. Continue cooking until thickened & serve sprinkled with cinnamon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger