Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (PANETTONE IN BREADMAKER)

Έφτιαξα πανετόνε στον αρτοπαρασκευαστή ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ:
https://www.matia.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B5-panettone-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE.html
Τοποθέτησα τα κάτωθι υλικά στον κάδο με τη σειρά που αναφέρονται.
Υλικά:
90 ml γάλα, 85 νερό 1 κουταλάκι αλάτι, 50 γραμ. βούτυρο, 2 αυγά, 1 συσκ. βανίλια, 445 γραμ, αλεύρι για τσουρέκι ,2 κουταλιές ζάχαρη , 2 κουταλάκια ξηρή μαγιά (1 φακελλάκι), ξύσμα από ένα πορτοκάλι & 1 λεμόνι, περίπου 150- 200 γραμ, σταφίδες ,ψιλοκομμένα γλυκά του κουταλιού ή αποξηραμένα φρούτα.
Επέλεξα το πρόγραμμα για ψωμί την επιλογή μεγάλο(1 κιλό) & μέτρια κόρα.
( Τα αποξηραμένα φρούτα μπορείτε να τα τοποθετήσετε και μετά το πρώτο κουδουνάκι ).
Σε τρεις ώρες πανέτοιμο το πανετόνε μου !!!!!!
I made the panettone in  bread maker by following the instructions here:
https://www.matia.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B5-panettone-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE.html
I placed the following ingredients in the bucket in the order listed.
Materials:
90 ml milk, 85 water 1 teaspoon salt, 50 g butter, 2 eggs, 1 pack. vanilla, 445 g, buckwheat flour, 2 tablespoons sugar, 2 teaspoons dry yeast (1 sachet), grated orange & 1 lemon, about 150-200 g, raisins, chopped pastries or dried fruit.
I chose the program for bread, the choice of large (1 kg) & medium crust.
(You can place the dried fruits after the first bell).
In three hours my panettone is ready !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger