Πανεύκολα μπορείτε να κάνετε μαρμελάδα στον αρτοπαρασκευαστή:
Αφού βρείτε πολύ γινωμένα νεκταρίνια τα ξεφλουδίζετε, βγάζετε τα κουκούτσια & τα λιώνετε στο μπλέντερ. Βάζετε στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή τα λιωμένα φρούτα & ζάχαρη ίση με τα 3/4 του βάρους του, μια κουταλιά μέλι & μια κουταλιά χυμό λεμονιού. επιλέγετε το πρόγραμμα μαρμελάδα, στο πρώτο τέταρτο ξαφρίζετε (αν χρειαστεί) & όταν φθάσει το πρόγραμμα ένα τέταρτο της ώρας πριν το τέλος του, προσθέτετε ένα-δύο φύλλα ζελατίνης μουσκεμένα & στιμμένα καθώς & φύλλα λουίζας ή αρμπαρόριζας για άρωμα κλεισμένα στο μικρό σκεύος που χρησιμοποιούμε για το τσάι.
Όταν το πρόγραμμα τελειώσει τοποθετείτε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα.
You can easily make jam in the baker:
After you find a lot of nectarines, peel them, remove the seeds and melt them in the blender. Put the melted fruit & sugar equal to 3/4 of its weight, a spoonful of honey & a spoonful of lemon juice in the bucket of the baker. you choose the jam program, in the first quarter you skim (if necessary) & when the program reaches a quarter of an hour before the end, add one or two sheets of gelatin soaked & squeezed as well as & louiza or arbaroriza leaves for flavor closed in the small utensil we use for tea.
When the program is over, place the jam in sterile jars.
Αφού βρείτε πολύ γινωμένα νεκταρίνια τα ξεφλουδίζετε, βγάζετε τα κουκούτσια & τα λιώνετε στο μπλέντερ. Βάζετε στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή τα λιωμένα φρούτα & ζάχαρη ίση με τα 3/4 του βάρους του, μια κουταλιά μέλι & μια κουταλιά χυμό λεμονιού. επιλέγετε το πρόγραμμα μαρμελάδα, στο πρώτο τέταρτο ξαφρίζετε (αν χρειαστεί) & όταν φθάσει το πρόγραμμα ένα τέταρτο της ώρας πριν το τέλος του, προσθέτετε ένα-δύο φύλλα ζελατίνης μουσκεμένα & στιμμένα καθώς & φύλλα λουίζας ή αρμπαρόριζας για άρωμα κλεισμένα στο μικρό σκεύος που χρησιμοποιούμε για το τσάι.
Όταν το πρόγραμμα τελειώσει τοποθετείτε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα.
You can easily make jam in the baker:
After you find a lot of nectarines, peel them, remove the seeds and melt them in the blender. Put the melted fruit & sugar equal to 3/4 of its weight, a spoonful of honey & a spoonful of lemon juice in the bucket of the baker. you choose the jam program, in the first quarter you skim (if necessary) & when the program reaches a quarter of an hour before the end, add one or two sheets of gelatin soaked & squeezed as well as & louiza or arbaroriza leaves for flavor closed in the small utensil we use for tea.
When the program is over, place the jam in sterile jars.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου