Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (JAM OF NECTARINE IN BREADMAKER)

Πανεύκολα μπορείτε να κάνετε μαρμελάδα στον αρτοπαρασκευαστή:
Αφού βρείτε πολύ γινωμένα νεκταρίνια τα ξεφλουδίζετε, βγάζετε τα κουκούτσια & τα λιώνετε στο μπλέντερ. Βάζετε στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή  τα λιωμένα φρούτα & ζάχαρη ίση με τα 3/4 του βάρους του, μια κουταλιά μέλι & μια κουταλιά χυμό λεμονιού.  επιλέγετε το πρόγραμμα μαρμελάδα, στο πρώτο τέταρτο ξαφρίζετε (αν χρειαστεί) & όταν φθάσει το πρόγραμμα ένα τέταρτο της ώρας πριν το τέλος του, προσθέτετε ένα-δύο φύλλα ζελατίνης μουσκεμένα & στιμμένα καθώς & φύλλα λουίζας ή αρμπαρόριζας για άρωμα κλεισμένα στο μικρό σκεύος που χρησιμοποιούμε για το τσάι.
Όταν το πρόγραμμα τελειώσει τοποθετείτε τη μαρμελάδα σε  αποστειρωμένα βάζα.
You can easily make jam in the baker:
After you find a lot of nectarines, peel them, remove the seeds and melt them in the blender. Put the melted fruit & sugar equal to 3/4 of its weight, a spoonful of honey & a spoonful of lemon juice in the bucket of the baker. you choose the jam program, in the first quarter you skim (if necessary) & when the program reaches a quarter of an hour before the end, add one or two sheets of gelatin soaked & squeezed as well as & louiza or arbaroriza leaves for flavor closed in the small utensil we use for tea.
When the program is over, place the jam in sterile jars.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger