Βρήκα μια συνταγή για κέϊκ στον αρτοπαρασκευαστή με μαρμελάδα & την μετέτρεψα ελαφρά αντικαθιστώντας μερικά υλικά με άλλα παρόμοια.
Υλικά
Βούτυρο115g
Κρυσταλλική ζάχαρη 75g
Πετιμέζι150g
Μαρμελάδα κυδώνιι 75g
Γάλα 175ml
Αυγό 1
Αλεύρι για λευκό ψωμί 280g
Μπέικιν πάουντερ 2 κ.γ.
Σόδα 1 κ.γ.
Μια πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο, το πετμέζι, την ζάχαρη και την μαρμελάδα και ζεσταίνετε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσουν, ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και στην συνέχεια βάλτε το στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή. Προσθέστε το γάλα και το αυγό. Κοσκινίστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την σόδα και το αλάτι και τα βάζετε στον κάδο.Τοποθετήστε και κλειδώστε τον κάδο στην συσκευή.I found a cake recipe for the baker with jam and changed it slightly by replacing some ingredients with other similar ones..
Materials
Butter115g
Crystal sugar 75g
Petimezi150g
Quince jam 75g
Milk 175ml
Egg 1
Flour for white bread 280g
Baking powder 2 tbsp.
Soda 1 tbsp.
A pinch of salt
Implementation
In a small saucepan put the butter, petmezi, sugar and jam and heat on low heat until melted, stirring occasionally. Allow the mixture to cool and then put it in the baker's bucket. Add the milk and egg. Sift the flour, baking powder, baking soda and salt and put them in the bucket. Place and lock the bucket in the appliance.
I found a cake recipe for the baker with jam and changed it slightly by replacing some ingredients with other similar ones.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου