Αν σας έχουν περισσέψει πασχαλινά κουλούρια ακολουθώντας αυτή τη συνταγή μπορείτε να φτιάξετε με τα περισσεύματα γευστικά "ραγισμένα' μπισκότα! Να η συνταγή:
Δυόμιση κούπες τρίμμα από κουλούρια περασμένο από το multi
Δυόμιση κούπες τρίμμα από κουλούρια περασμένο από το multi
1 αυγό
Μισό ποτήρι του κρασιού καλαμποκέλαιο
Μιάμιση κούπα χυμό πορτοκάλι ή άλλο φρούτο
Μισή κούπα γάλα
Μισή κούπα γάλα
2 κουταλάκια μπαίκιν πάουντερ
2 κουταλάκια κακάο
Χτύπησα καλά το αυγό ρίχνοντας σιγά-σιγά το καλαμποκέλαιο και στη συνέχεια το γάλα
Το ρίχνω στο μείγμα ανακατεύοντας μαζί με το χυμό προσθέτω το μπαίκιν πάουντερκαι το κακάο το μείγμα δεν είναι πολύ σφιχτό στρώνουμε το ταψί της κουζίνας με λαδόκολλα ψησίματος και με κουταλιές μοιράζω το μείγμα επάνω του κοσκινίζω άχνη ζάχαρη το έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα 170 βαθμούς περίπου για μισή ώρα γίνονται τραγανά απέξω και μέσα μαλακά και η ζάχαρη άχνη Ραγίζει κατά τη διάρκεια του ψησίματος και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Τα μισά τα ένωσα ανά δύο με μερέντα.
If you have leftover Easter buns following this recipe, you can make delicious "cracked 'cookies with the leftovers! Here's the recipe:Two and a half cups of breadcrumbs from the multi
1 egg
Half a glass of wine corn oil
One and a half cup of orange juice or other fruit
Half a cup of milk
2 teaspoons of baking powder
2 teaspoons cocoa
Χτύπησα καλά το αυγό ρίχνοντας σιγά-σιγά το καλαμποκέλαιο και στη συνέχεια το γάλα
Το ρίχνω στο μείγμα ανακατεύοντας μαζί με το χυμό προσθέτω το μπαίκιν πάουντερκαι το κακάο το μείγμα δεν είναι πολύ σφιχτό στρώνουμε το ταψί της κουζίνας με λαδόκολλα ψησίματος και με κουταλιές μοιράζω το μείγμα επάνω του κοσκινίζω άχνη ζάχαρη το έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα 170 βαθμούς περίπου για μισή ώρα γίνονται τραγανά απέξω και μέσα μαλακά και η ζάχαρη άχνη Ραγίζει κατά τη διάρκεια του ψησίματος και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
I joined half the pairs with chocolate spread.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου