Μαγείρεψα ένα κλασσικό νηστίσιμο καλοκαιρινό φαγητό το "μπριάμι"στο τεπανγιάκι αντί να το ψήσω στο φούρνο, στη μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 40 λεπτά χρησιμοποιώντας πατάτες & ότι άλλο μάζεψα απ΄τον κήπο μου.
Τσιγάρισα σε ελαιόλαδο ελαφρά ψιλοκομμένο κρεμμύδι, πρόσθεσα τριμμένη φρέσκια τομάτα, λίγο πελτέ αλάτι,πιπέρι, πάπρικα & ψιλοκομμένο σκόρδο.
Λάδωσα το τεπανγιάκι, έστρωσα εναλλάξ λεπτές φέτες πατάτας & κολοκυθιού κομμένες στο μαντολίνο, έβαλα στο κέντρο άνθη κολοκυθιάς γεμάτα με ψιλοκομμένη πιπεριά πρόσθεσα τη σάλτσα & ράντισα με ελαιόλαδο.
Το αποτέλεσμα εξίσου καλό με το φούρνο, διότι τα λαχανικά είναι σε λεπτή στρώση & ψήνονται γλήγορα.
I cooked a classic Lenten summer eating "briam" at the teppanyaki instead to bake in the oven at moderate to low temperature for about 40 minutes using potatoes and whatever else I gathered my Upton garden.
I cooked in slightly chopped onion olive oil, added grated fresh tomato, a little salty salt, pepper, paprika and chopped garlic.
I made the tuna, I sliced thin slices of potato and zucchini cut into the mandolin, I put a bowl of courgette stuffed with chopped pepper in the center and I added the sauce and sprinkled with olive oil.
The effect is just as good as the oven, because the vegetables are in thin layer & are baked freshly.
Τσιγάρισα σε ελαιόλαδο ελαφρά ψιλοκομμένο κρεμμύδι, πρόσθεσα τριμμένη φρέσκια τομάτα, λίγο πελτέ αλάτι,πιπέρι, πάπρικα & ψιλοκομμένο σκόρδο.
Λάδωσα το τεπανγιάκι, έστρωσα εναλλάξ λεπτές φέτες πατάτας & κολοκυθιού κομμένες στο μαντολίνο, έβαλα στο κέντρο άνθη κολοκυθιάς γεμάτα με ψιλοκομμένη πιπεριά πρόσθεσα τη σάλτσα & ράντισα με ελαιόλαδο.
Το αποτέλεσμα εξίσου καλό με το φούρνο, διότι τα λαχανικά είναι σε λεπτή στρώση & ψήνονται γλήγορα.
I cooked a classic Lenten summer eating "briam" at the teppanyaki instead to bake in the oven at moderate to low temperature for about 40 minutes using potatoes and whatever else I gathered my Upton garden.
I cooked in slightly chopped onion olive oil, added grated fresh tomato, a little salty salt, pepper, paprika and chopped garlic.
I made the tuna, I sliced thin slices of potato and zucchini cut into the mandolin, I put a bowl of courgette stuffed with chopped pepper in the center and I added the sauce and sprinkled with olive oil.
The effect is just as good as the oven, because the vegetables are in thin layer & are baked freshly.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου