Χρησιμοποιώντας φύλλο κρούστας για πίτες μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε ρολά με γέμιση κολοκύθας.
Πρώτα χρησιμοποιούμε σάρκα μεγάλης κολοκύθας που αφού την έχουμε λιώσει στο μπλέντερ & στραγγίσει μια νύχτα σε σουρωτήρι, το αναμιγνύουμε με τριμμένη φέτα ή ΄μυζήθρα ή άλλο τυρί τριμμένο & ένα αυγό χτυπημένο. Κόβουμε το κάθε φύλλο σε τρία κομμάτια, αλείφουμε με λάδι, βάζουμε μια κουταλιά από τη γέμιση, το τυλίγουμε σε ρολό διπλώνοντας τις άκρες προς τα μέσα, τοποθετούμε σε ταψί, λαδώνουμε την επιφάνεια τρυπάμε με πιρούνι & ψήνουμε μέχρι να κοκκινήσουν σε μέτριο φούρνο.
Using pustry can easily make rolls with pumpkin filling.
First use large pumpkin flesh after we have it melt in a blender and drain overnight in a a strainer, mix with the grated cheese or feta or other grated cheese and a beaten egg. Cut each sheet into three pieces, coated with oil, put a spoonful of the filling, the rolled folding the edges inwardly, place in a baking pan, we oil surface hole with a fork and bake in a moderate oven.
Using pustry can easily make rolls with pumpkin filling.
First use large pumpkin flesh after we have it melt in a blender and drain overnight in a a strainer, mix with the grated cheese or feta or other grated cheese and a beaten egg. Cut each sheet into three pieces, coated with oil, put a spoonful of the filling, the rolled folding the edges inwardly, place in a baking pan, we oil surface hole with a fork and bake in a moderate oven.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου