Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ (ROUND TUFFED ZUCCHINI)

Αυτά τα μικρά στρόγγυλα κολοκυθάκια μπορείτε να μαγειρέψετε  όπως περιγράφεται εδώ:
Ξύστε ή ξεφλουδίστε ελαφρά τα κολοκυθάκια. Κόψτε ένα καπάκι από το πάνω μέρος & αδειάστε τα από το εσωτερικό τους. (μπορείτε να χρησιμοποιείστε το εσωτερικό τους για να φτιάξετε κολοκυθοκεφτέδες). Γεμίστε το εσωτερικό τους με ένα μείγμα από ρύζι τύπου καρολίνα(μια κουταλιά της σούπας για κάθε κολοκυθάκι), ψιλοκομμένο φρέσκο & ξηρό κρεμμύδι, αλάτι πιπέρι & ψιλοκομμένο μαϊντανό.(Αν δεν θέλετε να είναι νηστίσιμα τα γεμίζετε με μείγμα με κιμά). Τα τοποθετείστε γάστρα (ταψί με καπάκι) & συμπληρώνετε τα κενά με πατάτα κομμένη σε λεπτές φέτες, Γεμίζετε με νερό μέχρι να μισοσκεπαστούν όπου έχετε διαλύσει ΄συμπυκνωμένο ζωμό λαχανικών. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο 45'. Προαιρετικά στραγγίστε το ζουμί που περίσσεψε& φτιάξτε μια κρέμα αυγολέμονο (αν δεν τα κάνετε νηστίσιμα).
These small round zucchini you can cook as described here :
Scrape or peel the zucchini lightly . Cut a lid from the top and pour the inside. (you can use the insides to make zucchini ) . Fill the inside with a mixture of rice  ( a tablespoon for each zucchini ) , chopped fresh & dry onion , salt, pepper and chopped parsley . ( If you do not want to be meatless fill them with a mixture of minced meat ) . The insert pot ( pan with lid) and fill in the blanks with potato cut into thin slices , fill with water until misoskepastoun where you dispel concentrated vegetable broth . Bake in moderate oven 45 minutes. Optional drain the juice leftover & Build an egg and lemon cream ( if you do not do meatless ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου