Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΛΑΔΙ (BOTTLE FOR OLIVE OIL)


Αυτό το απλό μπουκάλι από μπύρα άλλαξε όψη για να  γεμίσει με ένα εκλεκτό λάδι προοριζόμενο για σαλάτα ζυμαρικών που όλα τα υλικά της εμφανίζονται εδώ.
Αυτό έγινε ως εξής:

  • Πρώτα ένα στρώμα κρακελέ του ενός συστατικού.
  • Μετά με τη χρήση σφουγγαριού ελαφρά κάλυψη με παστέλ ακρυλικά χρώματα διαφόρων τόνων σε ζώνες. Το ελαφρό στρώμα έδωσε μικρές ρωγμές.
  • Κατόπιν decoupage με εικόνες σκισμένες από χαρτοπετσέτα. Τα διαφορικά στρώματα των ακρυλικών βοηθούν να ενσωματωθούν τα φόντα των διαφόρων εικόνων. 
  • Τέλος ένα στρώμα λούστρου για προστασία.
This simple bottle of beer changed face to fill with a fine oil intended for pasta salad all materials displayed here.

This was done as follows:

  • Krakele a first layer of one component.
  • After using the sponge lightly cover with pastel acrylic paints various tones into zones. The soft layer has small cracks.
  • Then decoupage with pictures torn from paper towel. The various layers of acrylic helps to integrate the backgrounds of the various images.
  • Finally a layer of lacquer for protection.

3 σχόλια:

  1. Γεία σας κυρία Λίλα!
    Παρακολούθω τις όμορφες δημιουργίες σας!Εγω το ντεκουπάζ το γνώρισα καλύτερα και το αγάπησα μόλις πριν ένα μήνα!Εχω απορία σχετικά με ποιό βερνίκι μπορουμε να περασουμε στις γυαλινες επιφανειες μας ωστε να μπορουν να πλυθουν ελαφρά?Παράδειγματα μπουκάλια αν χρειαστει να τα πλύνουμε ή καποια γυάλα που έχει ντεκουπάζ ....Βερνίκι πολυουρεθάνης νερου?Βερνίκι κρούστας νερού?Σπρευ σμάλτου?Δεν ξέρω.....Γιατί ωραιο το ντεκουπαζ σε γυαλινες επιφανειες αλλα χρειαζονται και πλύσιμο!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αντικείμενα που θα ταλαιπωρηθούν όπως οι γλάστρες απαιτούνται ανθεκτικά λούστρα όπως λούστρο πινέλο νεφτιού. & πάνω από ένα στρώμα. Στα Γυαλιά το να μην ξεφλουδιστούν εξαρτάται & από το κατάλληλο primer. Σε κάδρα κουτιά & άλλα αρκεί & το βερνίκι νερού. Η πείρα θα σε οδηγήσει άν σε αρκετές περιπτώσεις αν είναι κατάλληλο το spray ματ ή γυαλιστερό. μελέτησε όλες τις αναρτήσεις για decoupage.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!Πολλές αναρτήσεις τις έχω ήδη μελετήσει!

      Διαγραφή

Powered By Blogger