Για την φετινή μου φανουρόπιτα για την αυριανή πανήγυρη του παρεκκλησίου της ενορίας μου, ανέμειξα τα εξής υλικά: Δυόμιση κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, μια κούπα πορτοκαλοχυμό, μια κούπα ηλιέλαιο, μια κούπα ζάχαρη, ένα σφηνάκι λικέρ, μισό κουταλάκι κανέλλα, ελάχιστο γαρύφαλλο τριμμένο,λι΄γα τρμμένα καρύδια, λίγες σταφίδες, σύνολο εννέα υλικά, όσα και τα τάγματα των αγγέλων , Ψήσιμο 40 λεπτά σε μέτριο φούρνο και αφού κρυώσει πασπάλισμα με ζάχαρη άχνη χρησιμοποιώντας δαντελένιο πετσετάκι.
For this year's lantern pie for tomorrow's celebration of my parish chapel, I mixed the following ingredients: Two and a half cups of self-rising flour, a cup of orange juice, a cup of sunflower oil, a cup of sugar, a shot of liqueur, half a teaspoon of cinnamon, a little clove grated, a few crushed walnuts, a few raisins, a total of nine ingredients, as many as the orders of the angels, Bake for 40 minutes in a moderate oven and after it cools, sprinkle with powdered sugar using a lace towel.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου