Μια συνταγή από τα παλιά τα χρόνια:
Μελιτζάνες μεγάλες τις τοποθετούμε σε γάστρα μόνο τρυπημένες με πιρούνι. Παλιά τις έβαζαν σε φούρνο πάνω σε κεραμίδα! Μόλις τις βγάλουμε από το φούρνο, ξεφλουδίζουμε γρήγορα, ραντίζουμε με ξύδι και και κόβουμε σ κομματάκια, αλατίζουμε και προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο. σερβίρεται με φρυγανισμένο ψωμί ή κριτσίνια. Εξαιρετικό ορεκτικό!!!!!!!!!!!!!!!
A recipe from the old days:
Large eggplants are placed in a only pierced with a fork. They used to put them in an oven on a tile! As soon as we take them out of the oven, peel them quickly, sprinkle with vinegar and cut into pieces, salt and add chopped garlic. served with toasted bread or croutons. Excellent appetizer!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου